Primaire Thuiszorg is een zorgaanbieder die zich heeft gespecialiseerd in de ouderenzorg. Ook wordt er zorg geboden aan mensen met lichamelijke beperkingen.

De kwaliteit van de zorg staat bij ons bovenaan. Wij streven er naar om de cliënt zo goed en professioneel mogelijk te kunnen behandelen. Het is voor ons daarom ook zeer belangrijk dat alle medewerkers goed opgeleid zijn en voldoen aan alle eisen. Wij zijn dan ook een erkend leerbedrijf van SBB. 

Gespecialiseerd in de wijkverpleging
Wij leveren persoonlijke zorg en verpleging aan huis. Heeft u een chronische ziekte, lichamelijke beperking of een psychische stoornis? Dan komt u in aanmerking voor wijkverpleging. 

Missie

De missie van Primaire Thuiszorg is simpel. Wij bieden persoonsgerichte, professionele en kwalitatieve zorg. Wij streven er naar om de zelfredzaamheid van de cliënt te bevorderen door ons voortdurend te blijven ontwikkelen.

Visie 

Primaire Thuiszorg waarborgt een hoge mate van betrokkenheid en persoonlijke aandacht voor onze cliënten. De cliënt staat centraal en heeft een actieve rol binnen het zorgproces. Door te investeren in de scholing van onze zorg professionals wordt de kwaliteit van onze zorg continue verbeterd. 


Vragen? Bel ons of vul het contactformulier in.

Wij zijn dag en nacht bereikbaar. Zeven dagen in de week. Dus ook in de weekeinden en op feestdagen. 


Bel: 06-14289719

[email protected]